Tervetuloa SPORTSMART Suomi

Suuri valikoima kuntoutustuotteita

SPORTSMART Suomi

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille

Kipu jalassa

Foot pain

Jokainen on joskus kokenut jalkakipua, joko äkillisesti tai salakavalasti. Jalkakipua voi esiintyä eri syistä, samoin kuin sitä voi esiintyä jalkaterän eri osissa. Jos sinulla on kipua esimerkiksi kantapäässä, se voi olla merkki siitä, että olet kärsinyt Severin vammasta. Nuoremmat, noin 10-15-vuotiaat ihmiset saavat yleensä tämän vamman, koska he ovat niitä, jotka harrastavat aktiivisesti erilaisia urheilulajeja. Jos sinulla on pikemminkin ongelmia isovarpaan vinouden ja sisäänpäin suuntautumisen kanssa, se voi olla merkki hallux valguksesta.

Kun olet nukkunut ja nouset aamulla sängystä, saatat joskus tuntea terävää kipua kantapään alla. Saatat kärsiä plantaarifaskiitista, ja tämän vamman vakavuus lisääntyy, mitä pidempään kävelet. Jos tunnet kipua jalkaterässäsi, se johtuu yleensä ylikuormituksesta. Kun kyse on kantapääongelmista, hyvä vinkki on yrittää vakauttaa kantapää tukisukan tai nilkkasuojan avulla. Niille, jotka tuntevat kipua poljinjalan etuosassa, on olemassa myös poljinjalan tukia. Toinen vinkki on tarkistaa pohjat ja kengät.
Tarjoamme laajan valikoiman pohjia, koko- ja puolipohjallisia, jotka muun muassa tukevat ontuvaa jalkaasi ja estävät pronaatiota ja supinaatiota. Pohjallisia on saatavana useista eri materiaaleista mukavuuden lisäämiseksi.

Jätä kommentti

Huomaa: kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.