Tervetuloa SPORTSMART Suomi

Suuri valikoima kuntoutustuotteita

SPORTSMART Suomi

Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille

Huono ryhti

Poor posture

Huono ryhti on hyvin yleinen. Monet ihmiset kärsivät siitä, ja ryhdin parantaminen edellyttää vahvoja vatsalihaksia ja vahvaa selkää. On myös tärkeää miettiä, miten pidämme kehoamme kävelemässä, istumassa ja seisomassa. Jos teemme näin, monet lihasongelmat voidaan välttää ja saamme hyvän ryhdin. Myös se, millainen työ sinulla on, vaikuttaa ryhtiisi. Jos työskentelet työssä, jossa istut tietokoneen ääressä tai kaupassa kassalla, on hyvin vaikeaa säilyttää hyvä ryhti koko päivän. Tällöin sinun on liikuttava paljon, ja venyttely ja voimaharjoittelu ovat hyviä liikuntamuotoja.

Monet ihmiset elävät siinä uskossa, että he eivät voi itse vaikuttaa huonoon ryhtiinsä. Kukaan ei synny huonolla ryhdillä, ja sitä voi ehdottomasti harjoittaa. On tärkeää, että itse tiedostat kehosi ja huonon ryhdin, ja sinun on työskenneltävä hyvin aktiivisesti ryhdin parantamiseksi. On tärkeää työskennellä lihasmuistin ja kehotietoisuuden parissa. Hyvä tapa auttaa on seistä kokovartalopeilin edessä ja tarkastella ryhtiäsi sivulta. Valokuvien ottaminen itsestäsi säännöllisin väliajoin auttaa sinua näkemään edistyksesi.

Meillä on muutamia erilaisia tuotteita, jotka auttavat sinua parantamaan ryhtiäsi. Asentoliivi ja asentoside ovat erittäin hyödyllisiä ja helpottavat hartioiden ja rintakehän vakauttamista. Asentoliiviä voi olla helppo käyttää työpäivän aikana tai kuntosalilla, sillä se auttaa sinua rasittamaan lihaksia oikealla tavalla ja on samalla huomaamaton.

Jätä kommentti

Huomaa: kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.